Rukomet

Andresson: "S obzirom na okolnosti, obje reprezentacije odigrale su dobru utakmicu"

Branimir Korać • nedjelja, 27.01.2019.
Andresson: "S obzirom na okolnosti, obje reprezentacije odigrale su dobru utakmicu"
Foto: EPA

Švedska je svladala Hrvatsku u susretu za peto mjesto u utakmici koju nisu s oduševljenjem odradili niti Šveđani, a niti Hrvati...

Izbornik Švedske Kristijan Andresson na kraju je bo zadovoljan, njegova reprezentacija pobjednički napušta Svjetsko prvenstvo nakon što je lakoćom svladala Hrvatsku.

"Bila je to teška utakmica za obje reprezentacije jer smo i mi i oni htjeli u petak biti u Hamburgu. Ipak, uspjeli smo zadržati koncentraciju, realizirati kontranapade i biti agresivni u našim napadima. S obzirom na okolnosti, obje reprezentacije odigrale su dobru utakmicu", smatra Andresson.

Andreas Nilsson bio je vrlo raspoložen i stvarao je Hrvatskoj velike probleme. On je ovaj dvoboj više vidio kao prijateljsku utakmicu.

"Htjeli smo igrati u polufinalu i finalu, ali smatram da smo na kraju odradili dobar posao iako je ovo bio u neku ruku prijateljski susret. Imamo stvarno sjajnu reprezentaciju, sada i godinu iskustva više, a veliki broj igrača nastupa u vrhunskim europskim klubovima. Uopće ne sumnjam da možemo napraviti dodatni iskorak."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!