Rukomet

Ljubomir Vranješ nakon otkaza u Veszpremu vratio se u Švedsku

Mihaela Bradovski • petak, 01.02.2019.
Ljubomir Vranješ nakon otkaza u Veszpremu vratio se u Švedsku
Foto: Davor Sajko

Bivši švedski reprezentativac, a danas trener, Ljubomir Vranješ, preuzeo je švedskog prvaka Kristianstad. Vranješ se tako vraća na trenersku klupu nakon kraće pauze poslije otkaza u Veszpremu...

Nakon dosta neuspješnog razdoblja u Veszpremu, Ljubomir Vranješ kreće u nove izazove. Švedski stručnjak stavio je potpis na ugovor sa švedskim prvakom Kristianstadom koji je bio u potrazi za novim trenerom nakon što je Ola Lindgren poslije više od šest godina napustio klub.

"Jako smo sretni što je Ljubo izabrao baš nas u konkurenciji brojnih europskih klubova. To što se vraća u Švedsku i Kristianstad dovoljno pokazuje kakva je reputacija našeg kluba", istaknuo je sportski direktor Kristianstada Jesper Larsson.

Bit će to ujedno i velika prilika za Vranješa da pokaže kako je epizoda u Veszpremu iza njega i da je i dalje stručnjak za velike domete.

Vranješ je najbolje trenerske dane doživio vodeći Flensburg na čijoj je klupi bio do 2010. do 2017. godine nakon čega je preuzeo Veszprem i Mađarsku što se pokazalo obostrano lošim izborom. S Flensburgom je osvojio Ligu prvaka 2014. godine, a s Kristianstadom je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!