Zimski sportovi

Medveščaku očekivani poraz u Linzu, ali i veliki pljesak domaćih navijača

Mihaela Bradovski • petak, 01.02.2019.
Medveščaku očekivani poraz u Linzu, ali i veliki pljesak domaćih navijača
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka upisali su novi poraz u EBEL-u, za razliku od susreta prošlog kola u kojem su kod Salzburga gostovali sa samo deset igrača i vratarom, ovaj put bili su brojniji i izvukli manji poraz kod Linza...

Medvjedi odrađuju svoje posljednje utakmice u EBEL-u, a na gostovanju u Linzu poraženi su 9:2. Domaćin je očekivano bio prejak, ali Medveščak je za utjehu barem dobio zadnju trećinu s minimalnih 1:0.

Borili su se Medvjedi, pružili sve od sebe, ali domaćin je jednostavno bio puno prejak i lagano je slavio. Za hrabar nastup Medveščak je nakon susreta nagrađen velikim pljeskom s tribina dvorane u Linzu.

Strijelci za Medveščak u ovom susretu bili su Igor Jačmenjak s igračem više na startu druge trećine, čime je smanjio na 4:1, te na startu posljednji dionice Luka Mikulić i to je ujedno bio i jedini pogodak u tom razdoblju.

U posljednjem kolu Medveščak će igrati na svom ledu i pred svojim navijačima oprostiti se od natjecanja. U goste mu dolazi Znojmo 3. veljače od 17:30 sati.

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10802.02.2019. u 13:01
    nije slucajna takva reakcija.....i domaci klub je imao iskustva velikih financijskih problema, cak dva konkursa; jedan od njih samo dvije sezone nakon osvojene titule nacijonalnog prvaka 2002/2003
    narada108