Košarka

Sjajni Bojan Bogdanović napunio koš Miamija i odveo Indianu do pobjede

Petar Jenjić • nedjelja, 03.02.2019.
Sjajni Bojan Bogdanović napunio koš Miamija i odveo Indianu do pobjede
Foto: EPA

Indiana Pacersi vratili su se pobjedama, a najzaslužniji za to noćas je bio Bojan Bogdanović koji je predvodio svoju momčad protiv Miami Heata...

Treću međusobnu utakmicu odigrali su Miami Heat i Indiana Pacersi ove sezone, a do treće pobjede stigla je Indiana koja je slavila u gostima sa 95:88 i tako se vratila pobjedama nakon četiri uzastopna poraza.

Posljednja četvrtina nije bila idealna za obje momčadi, a vidjeli smo tek 11 poena sa svake strane. Ipak, određenu zalihu stvorila je Indiana koja je uz odličan nastup Bojana Bogdanovića i Darrena Collisona stigla do pobjede.

Miami je na poluvremenu vodio s 54:53, ali drugo poluvrijeme gostujuća momčad otvara serijom od 10:0. Imali su Pacersi i 18 koševa viška, međutim, serija 13:2 vratila je Heat na sedam poena zaostatka (84:77). Ipak, to je bilo sve od domaćina koji se nije uspio dodatno približiti.

Prvo ime susreta bio je Bojan Bogdanović koji je susret zaključio s 31 poenom (10/12 za dva, 3/7 za tricu, slobodna bacanja 2/2), sedam skokova te po jednom asistencijom i ukradenom loptom, a priključio mu se Darren Collison s 20 koševa i šest asistencija.

Najbolji je kod Miamija bio Dwyane Wade s 21 košem i šest skokova, Hassan Whiteside dodao je 19 poena i 14 skokova.

NBA:
Miami Heat - Indiana Pacers 88:95

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!