Tenis

Dvojica Argentinaca u borbi za prvu ATP titulu u Cordobi

Petar Jenjić • nedjelja, 10.02.2019.
Dvojica Argentinaca u borbi za prvu ATP titulu u Cordobi
Foto: EPA

Odigrani su polufinalni mečevi na ATP turniru u Cordobi gdje će se za titulu boriti dva Argentinca, Juan Londero i Guido Pella...

Juan Londero nastavlja sa sjajnim nastupima na ATP turniru u Cordobi, a noćas je lakoćom pregazio Federica Delbonisa sa 6:1, 6:0 te tako izborio svoje prvo finale karijere. U potpuno jednosmjernom meču slavio je nakon 61 minute igre.

U finalu ga čeka njegov sunarodnjak, osmi nositelj Guido Pella koji je u tri seta svladao Pabla Cuevasa. Argentinac je slavio sa 6:1, 3:6, 6:3 nakon nešto manje od dva sata igre i protiv Londera također traži svoju prvu titulu.

Prvi set Pella je dobio lakoćom tako što je dva puta oduzeo servis protivniku. Odmah na otvaranju drugog seta Cuevas dolazi do breaka i vodstva od 3:0. Imao je Pella pri zaostatku 5:4 priliku za povratak u set, međutim, nije ju uspio iskoristiti.

Ipak, posljednji je set otišao na stranu Argentinca koji je, kao i Cuevas u proteklom setu, napravio break za vodstvo od 3:0. Protivniku više nije dozvolio nijednu priliku za oduzimanje servisa.

ATP Cordoba, polufinale:
Juan Londero - Federico Delbonis 6:1, 6:0
Guido Pella (8) - Pablo Cuevas 6:1, 3:6, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!