Nogomet

Solskjaer: "Uvijek postoje izazovi, ne možete samo reći gotovo je i idemo odigrati bolje"

Branimir Korać • srijeda, 13.02.2019.
Solskjaer: "Uvijek postoje izazovi, ne možete samo reći gotovo je i idemo odigrati bolje"
Foto: EPA

Ole Gunnar Solskjaer svjestan je da Manchester United ima jako težak posao u Parizu, ali ne predaje se iako tvrdi kako je ovo bio povratak u realnost...

I Ole Gunnar Solskjaer vidi prvi gol PSG-a kao ključ i događaj koji je okrenuo susret na Old Traffordu. Nakon njega PSG je bio bolji

"Nakon prvog gola bili su u naletu i kontrolirali utakmicu. Vidi se da dugo nismo igrali na ovoj razini i da imamo dosta toga za naučiti. Bilo je to iskustvo koje je moglo završiti potpuno drugačije, ovo neće odrediti našu sezonu, ali bit će nešto iz čega možemo naučiti."

U prvom dijelu ostao je bez dvojice igrača, ali ne želi se vaditi na to.

"Ne možemo se vaditi na ozljede jer imamo kvalitetne igrače koji mogu ući, no Lingard i Martial nam dosta znače i nadamo se da ozljede nisu ozbiljnije. Riječ je o mišiću i moramo čekati nekoliko dana. Što se tiče Pogbinog isključenja, pokušao je zagraditi loptu, ali nije imao sreće, Dani Alves je dovoljno pametan da se postavi na vrijeme."

U uzvratu bit će teško, ali Solskjaer se ne predaje.

"Izazovi uvijek postoje, ne možete reći gotovo je i tamo idemo samo probati odigrati bolje nego u Manchesteru. No ovo je bio za nas povratak u realnost."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!