Nogomet

Vertonghen: "Sretan sam što sam ovaj put mogao propisno proslaviti pogodak"

Branimir Korać • četvrtak, 14.02.2019.
Vertonghen: "Sretan sam što sam ovaj put mogao propisno proslaviti pogodak"
Foto: EPA

Jedan od Tottenhamovih junaka bio je Jan Vertonghen koji je odigrao jako dobru utakmicu iako je igrao na za sebe neprirodnoj poziciji....

Vertonghen je nakon susreta priznao kako je Tottenham imao problema s Borussijom u prvom dijelu i da su gosti u tom razdoblju bili i bolji. No nastavak je u potpunosti pripao Spursima.

"Izgledali su jako dobro i bolje su igrali u prvom poluvremenu, ali u drugom dijelu okrenuli smo meč. Tu su oni malo pali, a pomogao nam je i taj rani gol, imali smo dovoljno samopouzdanja da možemo nastaviti u visokom ritmu."

"Uspjeli smo ih zaustaviti u drugom dijelu i nisu dobili priliku dolaziti u šanse za realizaciju. Utakmica se definitivno u drugom dijelu promijenila."

Vertonghen je bio jako sretan i zbog svog pogotka, drugog ove sezone. Prvi je zabio u prvom kolu engleskog prvenstva protiv Newcastlea.

"Ovo mi je prvi gol nakon prve utakmice sezone, a tada ga nisam niti mogao proslaviti jer sam morao čekati gol tehnologiju. Sretan sam što sam ovaj put mogao propisno proslaviti pogodak. Bilo je posebno, ovo je Wembley, Liga prvaka, bila je to jedna od onih večeri."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!