Ostali sportovi

Matchroom se pridružio Team Sauerlandu, Hearn tvrdi: "Cijeli svijet zna kolika je Hrgović prijetnja"

Branimir Korać • četvrtak, 14.02.2019.
Matchroom se pridružio Team Sauerlandu, Hearn tvrdi: "Cijeli svijet zna kolika je Hrgović prijetnja"
Foto: FaH

Filip Hrgović i Team Sauerland u budućnosti će surađivati s Matchroom Boxingom i njegovim direktorom Eddiejem Hearnom, promotorom koji vodi brigu o Anthonyju Joshui, Amiru Khanu, Oleksandru Usiku, Kellu Brooku i brojnim drugim velikim imenima...

Veliki potencijal i sjajan početak profesionalne karijere Filipa Hrgovića nisu mogli proći nezapaženo. Team Sauerland i Hrgović su se tako pridružili Matchroom Boxingu s kojim su potpisali kopromocijski ugovor i osigurali Hrgoviću prijenose njegovih borbi na Sky Sportsu za britansko tržište te DAZN-u za američko tržište.

Matchroom Boxing predstavlja veliki broj boksača i jasno je da je Hrgoviću velika čast što će s njim surađivati.

"Jako sam sretan što će moj promotor Team Sauerland surađivati s Matchroom Boxingom, DAZN-om i Sky Sportsom te mi donositi velike borbe na putu do borbe za naslov. Ovo je velika stvar za moju karijeru i dokaz da sam jedan od najvećih potencijala u ovom sportu. Moj cilj je postati svjetski prvak i uzeti sve pojaseve u teškoj kategoriji. Znam da bi bio najbolji, moram pobijediti najbolje, a već sam pokazao da sam spreman boriti se protiv svih."

Eddie Hearn nahvalio je Hrgovića i poručio je kako ga uskoro očekuju velike borbe.

"Uzbuđen sam što ćemo raditi zajedno s Team Sauerlandom na sjajnoj karijeri Filipa Hrgovića. Cijeli svijet zna kolika je ovaj čovjek prijetnja i već sada, u ranoj fazi karijere, spreman je za velike borbe. Navijači će moći gledati Filipa diljem svijeta u najvećim gradovima stoga nemojte niti trepnuti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!