Nogomet

Vrba: "Nismo mogli držati korak s Dinamom u prvom poluvremenu"

Branimir Korać • petak, 15.02.2019.
Vrba: "Nismo mogli držati korak s Dinamom u prvom poluvremenu"
Foto: EPA

Trener Viktorije Plzen Pavel Vrba isticao je dva različita poluvremena za svoju momčad. Dok je u prvom dijelu Dinamo bio bolji, u drugom dijelu Viktoria je preuzela kontrolu...

Pavel Vrba obavio je ozbiljan razgovor sa svojim igračima tijekom poluvremena i to je urodilo plodom te je Viktoria u nastavku napravila preokret.

"Morao sam igrače podsjetiti da ovo više nisu pripremne nego natjecateljske utakmica i da im nastup kao na pripremama neće biti dovoljan. Nismo mogli držati korak s Dinamom u prvom poluvremenu, bili su brži, dinamičniji i bolji od nas."

"Uspjeli smo to okrenuti na poluvremenu, ubrzali smo igru i dobili više prostora i vremena. Sve to napravili smo iako je protivnik igrao jako dobro."

Što se tiče konačnog rezultata, svjestan je kako je vrlo varljiv.

"Da je ovo grupna faza, bio bi to sjajan rezultat, ali s obzirom da je riječ o nokaut fazi, vidjet ćemo hoće li biti dovoljno dobar."

U uzvratu u Zagrebu Viktoria će biti oslabljena neigranjem Romana Hubnika, kapetana koji zbog kartona propušta taj dvoboj, a kako je ozlijeđen i Lukaš Hejda, javljaju se veliki problemi u zadnjoj liniji.

"Neigranje Hubnika dodatno nam komplicira situaciju, posebno ako se vratimo na dvoboj protiv Mlade Boleslav gdje smo izgubili Lukaša Hejdu na tri tjedna. Imamo igrače koji mogu odigrati na stoperskim pozicijama i smislit ćemo nešto."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!