Košarka

Barkley Davisu: "Nemoj narušavati reputaciju jednog od najugodnijih igrača svijeta"

Branimir Korać • subota, 16.02.2019.
Barkley Davisu: "Nemoj narušavati reputaciju jednog od najugodnijih igrača svijeta"
Foto: EPA

Anthony Davis čeka ljeto kada će gotovo sigurno napustiti New Orleans Pelicanse, a cijela situacija nije se nimalo svidjela Charlesu Barkleyu koji za sve krivi Davisove menadžere...

Cijelu pomutnju uoči posljednjih dana prijelaznog roka izazvao je menadžer Anthonyja Davisa, Rich Paul, koji je istaknuo javno kako Davis neće produžiti ugovor s Pelicansima. Bio je to znak nekolicini klubova da krene u akciju njegovog dovođenja, posebno Lakersima, ali na kraju su Pelicansi odbili sve pokušaje.

Žrtva u cijeloj priči bio je i Dell Demps, bivši igrač Cibone, a do jučer i GM Pelicansa, kojem je uručen otkaz. Charles Barkley nimalo nije sretan kako se odvila cijela priča s Davisom.

"Nemoj narušavati reputaciju jednog od najugodnijih igrača svijeta. Zapamti, tvoj menadžer radi za tebe, a ne ti za njega. Potpuno krivo su odradili ovu cijelu situaciju", kaže Barkley.

Barkley razumije Davisa i smatra cijelu situaciju lošom slikom za cijelu ligu.

"Ovo je loša situacija i baca lošu sliku na ligu. Dečko ne može izaći na parket i pružiti 100 posto od sebe jer se boji da će biti ozlijeđen. On je drugi najbolji igrač svijeta i ubaci samo tri poena, to nije dobra slika za NBA."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!