Košarka

Hamidou Diallo odnio pobjedu u zakucavanjima

Petar Jenjić • nedjelja, 17.02.2019.
Hamidou Diallo odnio pobjedu u zakucavanjima
Foto: EPA

Održano je i natjecanje u zakucavanjima na All-Star vikendu, a pobjedu je odnio član Oklahoma City Thundera Hamidou Diallo...

Subota na All-Star vikendu zaključena je najatraktivnijim natjecanjem, onim u zakucavanjima, gdje je do pobjede stigao igrač Thundera Hamidou Diallo. Na natjecanju su još sudjelovali Miles Bridges, John Collins i Dennis Smith Jr..

Upravo je Smith Jr. bio protivnik Diallu u finalnoj seriji, iako je po nekim američkim medijima to itekako zaslužio Collins. Natjecanje je otvorio hvatanjem za tablu i zakucavanjem na drugi obruč, no dobio je tek 40 bodova, da bi skromne ocjene dobio i za drugu seriju, inovaciju i zakucavanje preko aviona.

Diallo je u natjecanje krenuo "vjetrenjačom" uz asistenciju suigrača Russella Westbrooka za što je dobio 48 bodova. Maksimalnim 50 bodova zato je dobio drugim zakucavanjem i to preko Shaquillea O'Neala s rukom u obruču.

U finalnoj seriji Smith nije uspio zakucati u prvom pokušaju, ali jest Diallo, no imao je samo osam bodova prednosti (43-35). Izveo je tada igrač Knicksa Dwaynea Wadea te nekako uspio zakucati preko njega. Laganim zakucavanjem Diallo je uzvratio i imao dovoljan broj bodova za pobjedu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!