Nogomet

Niko Kovač ne može računati na Boatenga protiv Liverpoola

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 18.02.2019.
Niko Kovač ne može računati na Boatenga protiv Liverpoola
Foto: EPA

Bayern očekuje vrlo težak posao u osmini finala Lige prvaka, a prvom dvoboju protiv Liverpoola bit će oslabljen. Na put za Liverpool neće krenuti Jerome Boateng...

Bayern danas kreće za Liverpool gdje ga u utorak očekuje prva utakmica osmine finala Lige prvaka. U tom susretu Bavarci neće imati na raspolaganju Jeromea Boatenga, a s momčadi ne putuje niti Franck Ribery.

Ovaj dvojac nije na listi putnika za Liverpool, Ribery ostaje u Münchenu jer je upravo postao otac, a Boateng ne putuje s momčadi zbog želučane viroze. Ipak, Ribery bi se trebao kasnije tijekom dana priključiti momčadi u Liverpoolu.

Među putnicima za Liverpool je i Kingsley Coman, ali njegov nastup je pod velikim upitnikom. Coman je u petak zaradio ozljedu gležnja u susretu s Augsburgom i to onog gležnja koji je već dva puta operirao i koji ga je umalo stajao karijere. Hoće li moći nastupiti, bit će poznato tek na dan utakmice.

"Kod njega se osjeti napredak, ali morat ćemo još malo pričekati. Imamo još 36 sati do utakmice i puno toga može se dogoditi. Napredak je pozitivan, ali ne možemo biti sigurni da će moći igrati", kaže Hasan Salihamidžić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!