Nogomet

Matthaus: "Kovač je trener koji voli učiti i ne misli da je bolji od svih ostalih"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 18.02.2019.
Matthaus: "Kovač je trener koji voli učiti i ne misli da je bolji od svih ostalih"
Foto: EPA

Bayern gostuje u Liverpoolu i tamo će tražiti što bolji rezultat uoči uzvrata u Münchenu. Lothar Matthaus ne sumnja kako će se Bavarci prikazati u pravom svjetlu...

Lothar Matthaus često se u svojoj kolumni u Sunu dodirne Bayerna i Nike Kovača te je uvijek stajao iza hrvatskog trenera bez obzira na rezultate. Tako je i sada.

"Niki Kovaču trebalo je vremena da shvati kako funkcioniraju stvari u Bayernu i da shvati da je tamo sve drugačije nego u Eintrachtu gdje je bio ranije. Trebalo je vremena da stvari sjednu na svoje mjesto. U početku igrači nisu bili sigurni u svoju poziciju jer je konstantno rotirao postavu, iz kola u kolo igrao je s drugačijom postavom i to je utjecalo na psihu igrača, posebno na Jeromea Boatenga. Međutim on je trener koji voli učiti i ne misli da je bolji od svih ostalih, znao je da je neke stvari radio krivo. Sada su neke stvari već na svom mjestu i ima navijače iza sebe jer je uvijek komunikativan i otvoren. Ne govori o pogreškama igrača već s igračima razgovara o tome što je moglo biti bolje. Cijeli klub je iza njega i vrlo naporno radi."

Slijedi gostovanje u Liverpoolu gdje Bayernu uglavnom ne daju velike šanse, ali Matthaus se ne slaže s tim.

"Atmosfera je sada puno bolja i znam da su svi iznimno motivirani za ovaj dvoboj protiv Liverpoola. Nitko se ne treba brinuti ili žaliti Bayern. Od zimske stanke igra puno bolje i borit će se svom silom za iznenađenje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10818.02.2019. u 22:41
    eto nakon dugog prijateljstva...s moje strane jedan mali poklon Sportnetu jer sam siguran da ga nemate....eno ga: ä....kao u Matthäus ;-)
    narada108