Nogomet

Niti Ballack ne vjeruje Schalkeu: "Od svih parova ovdje je najveća razlika u kvaliteti"

Branimir Korać • utorak, 19.02.2019.
Niti Ballack ne vjeruje Schalkeu: "Od svih parova ovdje je najveća razlika u kvaliteti"
Foto: EPA

Vrlo rijetki su oni što misle da Schalke na ikoji način može stvoriti probleme Manchester Cityju. U većini je i bivši njemački reprezentativac Michael Ballack...

Schalke kao veliki autsajder ulazi u osminu finala i na megdan Manchester Cityju. To nužno ne mora biti loše jer će tako biti opušten, ali niti to mu ne bi trebalo pomoći, smatra Michael Ballack.

"Ako pogledate njihove nastupe, Schalke je veliki autsajder. Sve osim visoke pobjede Manchester Cityja bi me iznenadilo, ali Schalke nema što izgubiti. Možda može isprobati neku taktičku varku ili iznenaditi protivnika čvrstom igrom, međutim nema puno toga što bi me navelo na pomisao da bi Schalke mogao do pobjede u ovoj utakmici jer nije pokazao neke kvalitete u zadnjim utakmicama. Iskreno između ove dvije momčadi najveća je razlika u kvaliteti od svih parova osmine finala."

Bivši njemački reprezentativac igrao je četiri godine u Engleskoj gdje je nosio dres Chelseaja. Manchester City je u njegovo vrijeme tek kretao prema naprijed i to 2008. godine kada je došao u ruke grupaciji iz Abu Dhabija.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!