Nogomet

Prosinečki otpisao Vranješa: "Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije"

Mihaela Bradovski • utorak, 19.02.2019.
Prosinečki otpisao Vranješa: "Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije"
Foto: EPA

Robert Prosinečki potvrdio je kako Ognjen Vranješ više nije dio reprezentacije Bosne i Hercegovine i neće dobivati pozive za naredna okupljanja...

Problematični branič Ognjen Vranješ završio je karijeru u reprezentaciji Bosne i Hercegovine dok je vodi Robert Prosinečki. Za Vranješa se afere lijepe, a Prosinečki želi to što više udaljiti od ostatka momčadi.

"Sam je sebe diskvalificirao iz reprezentacije. Reprezentativac jedne zemlje, tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i van njega. Žao mi je, ali tako je. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere... Ne, to tako ne ide. Svi moramo biti u službi reprezentacije i države, podređeni cilju, plasmanu na Europsko prvenstvo. Nikakvi ni najmanji problemi u i oko ekipe nam ne trebaju", izjavio je Prosinečki za Anadolu Agenciju.

Izostankom Vranješa Prosinečki će imati problema, ali pod cijenu toga odlučio je prekrižiti problematičnog igrača. Tvrdi da će pronaći rješenje.

"Istina, imat ćemo problema zbog toga. Vranješ je igrao vrlo dobro u proteklom periodu i morat ćemo tražiti rješenje na poziciji desnog beka. Nadam se da ćemo uspjeti što prije naći adekvatnu zamjenu na toj poziciji, tj. da će igrači koji bi mogli konkurirati na toj poziciji biti u natjecateljskoj formi".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!