Nogomet

Mokar barut u Ligi prvaka, bez golova u Liverpoolu i Lyonu

Branimir Korać • utorak, 19.02.2019.
Mokar barut u Ligi prvaka, bez golova u Liverpoolu i Lyonu
Foto: EPA

U oba susreta Lige prvaka odigranim u utorak, pogodaka nije bilo. Bayern tako odnosi povoljan rezultat iz Liverpoola, a Barcelona iz Lyona...

Puno se očekivalo od dvoboja Liverpoola i Bayerna, ali na kraju je susret završio bez pogodaka čime su zadovoljniji gosti. Liverpool je imao više prilika i bio opasniji, ali Bayern je izdržao sve nalete i došao do remija.

I jedni i drugim imali su dosta problema u defenzivi uoči ovog susreta, ali na kraju pogodaka ipak nije bilo. Jürgen Klopp može biti zadovoljan kako je reagirala obrana s Matipom i Fabinhom, a bez Van Dijka i Lovrena.

U prvom poluvremenu prijetio je i Bayern preko Gnabryja i Comana, ali Liverpool je i tu bio nešto konkretniji. Priliku utakmicu propustio je Sadio Mane koji je u drugom dijelu dobro pucao, ali je Neuer sjajno obranio.

Na kraju mogu biti zadovoljni i jedni i drugi, nešto više Bayern koji je sada u maloj prednosti.

Embed from Getty Images

U Lyonu su najviše strahovali od Lionela Messija, ali niti on nije donio Barceloni nekakav rezultat. Domaćin je uglavnom vio bezopasan i činilo se kako bi bio presretan remijem.

Iako je Barcelona apsolutno dominirala prvim dijelom, mogao je i Lyon do pogotka, ali Martin Terrier nije uspio nadmudriti Marc-Andrea ter Stegena.

Nikakve promjene nije bilo niti u nastavku, Barcelona je dominirala i nizala prilike, a Lyon se grčevito branio. Luis Suarez i Jordi Alba bili su najbliži golu, ali ništa posebno nisu napravili.

Ivan Rakitić odradio je cijelu utakmicu.

Embed from Getty Images

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!