Nogomet

Kovač: "Ja sam posljednja osoba koja je sada za slavlje, skroman sam i fokusiran"

Mihaela Bradovski • srijeda, 20.02.2019.
Kovač: "Ja sam posljednja osoba koja je sada za slavlje, skroman sam i fokusiran"
Foto: EPA

Bayern odnosi dobar rezultat iz Liverpoola gdje je odigrao bez pogodaka. U vrlo zanimljivom susretu Liverpool je bio opasniji i dominirao, ali nije došao do pogotka...

Niko Kovač nakon susreta u Liverpoolu bio je zadovoljan. Bavarci su na drugoj strani imali teškog protivnika, ali su na kraju izvukli dobar rezultat.

"Čaša je napola prazna i napola puna. Ne sjećam se tako puno klubova koji nisu izgubili i nisu primili gol na Anfieldu, Liverpool je senzacionalno dobra momčad. Mi smo u obrani zatvorili njima puteve i igrali smo na vrlo visokoj razini i taktički i mentalno. Nismo zabili gol, ali nismo ga niti primili. Sada ćemo igrati kod kuće, pred 75 tisuća navijača i znamo da moramo pobijediti. Na ovoj razini odlučuju sitnice, vidjet ćemo što će se događati u uzvratu."

Kovač upozorava kako nije vrijeme za slavlje i da Bayern mora ostati koncentriran jer je pred njim još dosta posla.

"Odigrali smo jako dobro protiv vrhunskog protivnika koji je bio prošle godine u finalu. Imamo kvalitetu i to smo pokazali proteklih godina, ali nismo ništa osvojili. Ja sam posljednja osoba koja je sada za slavlje, skroman sam, fokusiran i znam da moramo pružiti sto posto u svakoj utakmici."

Nakon susreta došlo je do kraće prepirke između Kovača i Kloppa, ali hrvatski stručnjak tvrdi kako se nije dogodilo ništa značajno.

"Ništa nije bilo. Bili smo u Engleskoj i drugačiji je običaj. U Njemačkoj je normalno da nakon utakmice čestitaš prvo svojim igračima, a u Engleskoj je običaj da se prvo rukuju treneri. Napravio sam ono što rade u Njemačkoj, ispričao sam se."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!