Nogomet

Havel: "Neće biti laka utakmica, ali imamo snage za pobjedu i prolaz"

Jan Šneler • srijeda, 20.02.2019.
Havel: "Neće biti laka utakmica, ali imamo snage za pobjedu i prolaz"
Foto: FaH

Uz trenera Viktorije Plzen, na konferenciji za novinare pojavio se i desni bek češkog prvaka Milan Havel koji je dao svoja očekivanja od sutrašnje utakmice...

Češka Viktoria iz Plzena spremna je za sutrašnji sraz protiv Dinama i to su vrlo jasno izrekli trener Pavel Vrba i desni bek Milan Havel. Bek Viktorije, 24-godišnji Havel istaknuo je kako će im iskustvo od ranije sigurno pomoći, ali neće sigurno biti presudno u sutrašnjem srazu.

"To neće biti laka utakmica. Imam iskustva od prije. Vjerujemo da imamo snage izboriti prolaz dalje i da možemo pobijediti. Prednost je što imam iskustva, ali cijela momčad zna kako je igrati u nokaut fazi. Svakako mislim da imamo potencijala za nastavak natjecanja. Znamo kakva je situacija, stadion će biti rasprodan i to je svakako bolje nego da nema navijača. To će biti dobro i veselimo se punom stadionu", rekao je Havel.

Češki branič bio je sretan na današnjoj konferenciji za novinare, a čestitke je primao od većine čeških novinara. Naime, Havel je ovoga tjedna postao otac i sigurno da će imati motiv više prije sutrašnjeg ogleda.

"Jako sam sretan što sam dobio sina i to je svakako pozitivno za sutrašnju utakmicu. Ali jasno, moram se prvenstveno koncentrirati na nogometnu utakmicu", zaključio je Havel.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!