Nogomet

Ždrijeb osmine finala na rasporedu od 13 sati, protivnici iznimno opasni

Mihaela Bradovski • petak, 22.02.2019.
Ždrijeb osmine finala na rasporedu od 13 sati, protivnici iznimno opasni
Foto: FaH

Dinamo je nakon rapsodije protiv Viktorije Plzen izborio nastup u osmini finala Europske lige, a danas će saznati protivnika u ovoj fazi natjecanja...

Dinamova delegacija još jednom dolazi do Nyona, tamo gdje nikada nije bila ovako kasnog datuma. Toliko dugo se sanjao prolazak u to "europsko proljeće", a sada ne samo da je Dinamo došao do željene nokaut faze, već je i u odličnoj poziciji te će igrati u osmini finala.

Mogući protivnici su vrlo teški, ali u ovoj fazi natjecanja nije moguće dobiti nekog laganog protivnika protiv kojeg ste sigurni favoriti. U ždrijebu osmine finala nema nositelja i ikakvih poludirigiranih situacija poput onih ta klubovi iz istih država ne mogu igrati međusobno, svi će biti u istoj situaciji i kuglice će odlučiti tko će igrati protiv koga. jedina restrikcija vezana je uz međusobne dvoboje ukrajinskih i ruskih kluba koji se još ne mogu susresti.

Dakle Dinamo može igrati protiv bilo kojeg od sljedećih protivnika:

Arsenal (ENG)
Benfica (POR)
Chelsea (ENG)
Dynamo Kijev (UKR)
Eintracht Frankfurt (GER)
Internazionale Milano (ITA)
Krasnodar (RUS)
Napoli (ITA)
Rennes (FRA)
Salzburg (AUT)
Sevilla (ESP)
Slavia Prag (CZE)
Valencia (ESP)
Villarreal (ESP)
Zenit (RUS)

Program u Nyonu počinje u 13 sati, a nakon onih proceduralnih stvari koje traju pet do deset minuta započet će i sam ždrijeb koji će donijeti Bjeličinim igračima novi europski ispit. Prve utakmice šesnaestine finala na rasporedu su 7. ožujka, a uzvrati tjedan dana kasnije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!