Nogomet

Ramosu se izjalovio plan: UEFA mu dodala još jednu utakmicu suspenzije

Branimir Korać • četvrtak, 28.02.2019.
Ramosu se izjalovio plan: UEFA mu dodala još jednu utakmicu suspenzije
Foto: EPA

Sergio Ramos propustit će prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka ako madridski Real tamo prođe. Ramos je namjerno zaradio žuti karton u prvom susretu osmine finala protiv Ajaxa, a UEFA ga je "razveselila" dodatnom utakmicom suspenzije...

Nije tajna da se igrači nekada znaju "očistiti" od kartona i tako preskočiti neku nebitnu utakmicu, no takav plan skupo je stajao Sergija Ramosa. Naime u prvom susretu osmine finala protiv Ajaxa, u kojem je Real Madrid u Amsterdamu slavio s 2:1, Ramos je upravo to napravio, javno priznao i zaradio dodatnu utakmicu suspenzije.

Prema njegovoj ideji pauzirao bi samo u uzvratu u Madridu te se očistio od kartona prije četvrtfinala. No ljudima iz Uefe nije se svidjela ta ideja.

"Istina je da sam s obzirom na rezultat imao takvo što u glavi. Nije stvar u podcjenjivanju protivnika, ali nekada morate donijeti neke odluke i ja sam to i napravio", izjavio je odmah nakon susreta.

Ubrzo je na Twitteru negirao da je namjerno dobio žuti karton, vjerojatno shvaćajući da se malo zaletio kada je takvo što i javno priznao, ali bilo je kasno. UEFA je potvrdila kako će zbog kartona pauzirati u uzvratu u Madridu, ali mu je dodala još jednu utakmicu suspenzije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!