Košarka

Odlično odigranom završnicom Roko Ukić donio pobjedu Levalloisu

Petar Jenjić • subota, 02.03.2019.
Odlično odigranom završnicom Roko Ukić donio pobjedu Levalloisu
Foto: FaH

Levallois je sinoć na domaćem parketu upisao pobjedu protiv Chalons Reimsa sa 83:78, a važnu ulogu u pobjedi imao je Roko Ukić...

Nakon tri uzastopna poraza košarkaši Levalloisa stigli su do pobjede u francuskoj LNB ligi, a 11. ukupno u sezoni. U sklopu 21. kola ugostili su Chalons-Reims kojeg su svladali sa 83:78 te mu tako nanijeli četvrti poraz u zadnjih pet utakmica.

Veći dio utakmice bio je u egalu, a na početku posljednje četvrtine gosti su vodili sa 60:58. Iako nije briljirao u ranijem dijelu susreta, Roko Ukić odigrao je najbolje kada je to bilo najpotrebnije pa je tako tri minute prije kraja ubacio za vodstvo 74:72.

Hrvatski je košarkaš nakon toga ponovno preuzeo stvar u svoje ruke. Pogodio je tricu za vodstvo 77:73, a zatim u sljedećem napadu još jednu za, kako se na kraju pokazalo, nedostižnih 80:75.

Ukić je susret zaključio s 13 koševa (3/5 za dva, 2/6 za tricu, slobodna bacanja 1/4), dva skoka i tri asistencije za 25 minuta na terenu. Prvo ime momčadi bio je Will Daniels koji je susret zaključio s 29 poena i pet skokova.

Devin Ebanks bio je najbolji kod gostiju s 19 koševa i 11 skokova.

vs Chalons-Reims

They were in bonus, but we made shots from 9 meters Levallois Metropolitans LNBObjavljuje Roko Leni Ukić u Petak, 1. ožujka 2019.

Rezultati by SofaScore

LNB, 21. kolo:
Levallois - Chalons-Remis 83:78

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!