Košarka

Bogdanović ponovno najefikasniji kod Pacersa, Vučević i društvo ipak slavili

Branimir Korać • nedjelja, 03.03.2019.
Bogdanović ponovno najefikasniji kod Pacersa, Vučević i društvo ipak slavili
Foto: EPA

Indiana Pacersi upisali su noćas tijesan poraz na svom parketu protiv Orlando Magica koji je slavio sa 117:112. Unatoč porazu Bojan Bogdanović odigrao je još jednu odličnu utakmicu...

Orlando Magic dobro je odradio gostovanje kod Indiane i slavio je sa 117:112. Pacersi nisu uspjeli uzeti očekivanu pobjedu, gosti su u drugom poluvremenu posve okrenuli susret na svoju stranu.

Već onih početnih 10:0 Magica trebalo je biti upozorenje, kao i činjenica da je Orlando u zadnje četiri utakmice svladao i Golden State Warriorse i Toronto Raptorse, ali Indiana nije izdržala i pala je u nastavku susreta. Ovo je Orlandu deseta pobjeda u zadnjih 13 utakmica i od momčadi koju je malo tko vidio u doigravanju, dovukao se do osme pozicije na Istoku.

Ovdje je Indiana imala priliku prelomiti susret na svoju stranu, sredinom treće dionice vodila je s deset poena viška, ali Orlando se uspio vratiti i nakon što je ubačajem Terrencea Rossa poveo sedam minuta prije kraja, nije ispuštao vodstvo.

Pet i pol minuta prije kraja Bogdanović je ubacio tricu kojom je smanjio na 102:104, ali predvođeni Rossom gosti se odvajaju.

U završnici susreta Indiana je još jednom probala zaprijetiti, Darren Collison je ubacio tricu, a Wes Matthews položio za smanjenje na 114:112 30 sekundi prije kraja. Gosti su pozvali minutu odmora nakon čega Evan Fournier ubacuje tricu i zaključuje priču. Sedam sekundi prije kraja Bogdanović promašuje tricu, a Orlando odnosi vrijednu pobjedu u borbi za doigravanje.

Bogdanović je za 31 minutu ubacio 25 poena (6/10 za dva, 2/7 za tri, 7/8 slobodna) uz tri skoka i tri dodavanja dok je Darren Collison dodao 23 poena i deset asistencija. Kod Magica Nikola Vučević ubacio je 27 poena uz osam skokova, a Ross 23 poena.

NBA:
Indiana Pacers - Orlando Magic 112:117

Rezultati by SofaScore

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!