Košarka

Zubac: "U svakoj utakmici kada gledam Lakerse imam osjećaj da bih mogao pomoći da sam tamo"

Branimir Korać • ponedjeljak, 04.03.2019.
Zubac: "U svakoj utakmici kada gledam Lakerse imam osjećaj da bih mogao pomoći da sam tamo"
Foto: EPA

Večeras je na rasporedu gradski derbi između Lakersa i Clippersa, a s posebnim uzbuđenjem taj susret dočekuje Ivica Zubac koji je nedavno preselio iz Lakersa u Clipperse...

Očekivano, nakon što je tradean u Clipperse, Ivica Zubac s nestrpljenjem očekuje dvoboj protiv svog bivšeg poslodavca.

"Ne mogu dočekati, jako sam motiviran. Lakersi su opasna momčad, bore se za doigravanje i ovo je velika utakmica, jedna od najvećih u sezoni za njih stoga moramo izaći spremni i koncentrirani. Moramo igrati pametno, znati što želimo, ne dopustiti im da rade ono gdje su najjači i sve će biti u redu."

U Clippersima je već imao utakmica u kojima je glatko slavio, kao ova posljednja protiv Knicksa, u lakersima je uglavnom bilo mučenje.

"Kada sam bio u Lakersima, nismo imali takvih utakmica. Svaka utakmica bila je tijesna, ali sada s Clippersima situacija je drugačija. Cijela momčad je unutra, u svakom posjedu protiv svake momčadi, svi igrači odrađuju svoj dio i bit ćemo spremni i za sljedeću utakmicu."

Lakerse i dalje prati, a osjeća da bi im mogao pomoći da je u njihovom dresu.

"Gledam skoro svaku njihovu utakmicu. U svakoj utakmici kada gledam Lakerse imam osjećaj da bih mogao pomoći da sam tamo. Sigurno bih stvorio razliku na parketu, ali to više nije moja momčad."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAIvica Zubac
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!