Nogomet

Legende iz 1967. iznenadile Dinamove igrače na treningu: "Imajte stav nitko nije od mene bolji"

Branimir Korać, gnkdinamo.hr • ponedjeljak, 04.03.2019.
Legende iz 1967. iznenadile Dinamove igrače na treningu: "Imajte stav nitko nije od mene bolji"
Foto: Pixsell

Igrači legendarne generacije 1967. iznenadili su prvotimce i stručno stožer Dinama na treningu kako bi im pružili podršku uoči povijesne utakmice osmine finala Europa lige protiv Benfice...

Osam članova slavne generacije pozdravilo je Plave u ovom velikom tjednu, a govore su održali Krasnodar Rora i Rudi Belin. U iznenađenju za mladu ekipu Dinama sudjelovali su i Čerček, Mesić, Dautbegović, Haraminčić i Kobeščak.

"Narod vas voli, narod vas je uzeo. Vi ste napravili nešto veliko, čuvajte to. Nešto je najljepše kada imate svoj narod i svoje navijače. Veselite se kad idete na teren. Znate što smo mi govorili - bez obzira protiv koga igrate, uvijek svakoga respektirajte. Nek' bude svatko bolji od tebe, ti izađi van i pokaži da si bolji... da zabiješ gol. To je nešto najljepše, gol je sve. Igrajte, veselite se, budite frajeri, imajte stav nitko nije od mene bolji. Sad ste kao jedan. Trčite, borite se. Imate nešto u sebi što narodu treba i što je falilo. Imate to sve iz sebe, držite to. Dečki, najljepša je pobjeda, dajte da budemo svi veseli. Budite svoji, znate u kojem ste klubu i znate kakvu kvalitetu imate", rekao je Rudolf Belin.

FOTO: Luka Stanzl/Pixsell

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!