Košarka

Aco Petrović: "Stručni savjet kao takav ne postoji, Rađa odlučuje", Rađa: "Nije lako biti u Draženovoj sjeni"

Branimir Korać • utorak, 05.03.2019.
Aco Petrović: "Stručni savjet kao takav ne postoji, Rađa odlučuje", Rađa: "Nije lako biti u Draženovoj sjeni"
Foto: FaH

Nastavljaju se prepucavanja na hrvatskoj košarkaškoj sceni. Aco Petrović progovorio je kako je došao na klupu reprezentacije i istaknuo da smatra kako vrh HKS-a mora otići, a Dino Rađa odgovorio mu je ubacivši u priču i Dražena Petrovića...

U intervjuu za Sportklub Aco Petrović otkrio je kako u HKS-u u stručnom pogledu odluke donosi isključivo Dino Rađa. Tvrdi kako Rađa nema više nikakve referemnce za odrađivati ovaj posao.

"Stručni savjet kao takav ne postoji, postoji predsjednik koji gotovo autonomno donosi sve odluke, govorim o Dinu Rađi koji mi je tako rekao 'ok, ti si taj'. Nakon neuspjeha me maknuo. Instalirao je Skelina kojeg je nakon početna dva prozora maknuo. Instaliran je Anzulović koji će nakon podnošenja izvještaja, odnosno kada se vidi hoće li Cedevita igrati Euroligu ili ne, dobiti otkaz i netko novi, čitajte između redaka, postat će izbornik reprezentacije Hrvatske. Znači tri zadnje tvoje odluke su pogrešne. Nakon tri od tri pogreške i nakon što si deset godina devastirao Split, nemaš više dovoljno kvalitetnih referenci da radiš taj posao koji ovog trenutka obavljaš."

Petrović traži odlazak Rađe i daje primjer iz 1998. godine.

"Ljudi koji donose odluku moraju pojesti ego i shvatiti gdje su pogriješili i u krajnjoj liniji reći čekajte gospodo, to nije za nas, mi odlazimo. Mi govorimo o redu, radu i disciplini, a taj isti koji to sada govori 1998. godine kada Hrvatska trenira i igra kvalifikacijsku utakmicu u Slavonskom Brodu, živi i spava u hotelu pet zvijezdica u Zagrebu i autom dolazi na treninge iz Zagreba u Slavonski Brod. To je red, rad i disciplina?"

Dino Rađa nije ostao dužan i u kratkoj izjavi za tportal rekao je:

"Nije lako živjeti u sjeni i biti samo brat velikog Dražena Petrovića. Očito Aci treba pažnje pa izlazi van s ovakvim izjavama. Ovim putem ga pozdravljam i više od toga nemam potrebe govoriti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis05.03.2019. u 22:16
    rađa, rađa, koji si ti jadnik ... pa ti mu nisi ni brat, kakva je to onda tek depresija biti u draženovoj sjeni?daj gubi se, lapane jedan nesposobni i primitivni.
    cameosis
  • narada10805.03.2019. u 21:36
    ovo je sada palo indeksovu razinu ...njima je kosarka kao tracanje starih baba
    narada108
  • Jura Zeleni05.03.2019. u 20:54
    Dino se razgovara ko baba na placu. Situacija je zrela samo za trenutačnu ostavku svih guzonja u HKS Rezultati su im katasorofa i potop. Dakle - maknite se i dajte šansu drugima - vi ste pokazali koliko ste sposobni.
    Jura Zeleni
  • Bogomdani05.03.2019. u 20:05
    Dino, Dino, svi ste vi u sjeni Dražena Petrovića kad je hrvatska reprezentacija u pitanju
    Bogomdani