Nogomet

Rene Poms: "Nije toliko važno tko je stajao uz liniju, Nenad je dao instrukcije, mi smo tim"

Mihaela Bradovski • petak, 08.03.2019.
Rene Poms: "Nije toliko važno tko je stajao uz liniju, Nenad je dao instrukcije, mi smo tim"
Foto: Pixsell

Pomoćni trener Rene Poms vodio je Dinamo u dvoboju protiv Benfice jer je Nenad Bjelica bio prisiljen propustiti ovu utakmicu zbog isključenja protiv Viktorije...

Kao što je i Nenad Bjelica istaknuo, susret protiv Benfice pripremao se puno duže od oonog samog završnog trenutka kada on nije mogao biti uz momčad. Sve je bilo u detalj dogovoreno o čemu svjedoči i dobar posao Renea Pomsa i ostatka stručnog stožera.

"Mi smo tim, a sve instrukcije stigle su od Nenada i nije toliko važno tko je stajao na liniji uz teren. Momčad je bila koncentrirana i odradila je jako dobar posao."

Poms još ne zna tko će moći konkurirati i u sljedećoj utakmici i protiv Benfice u Lisabonu, čeka se povratak Izeta Hajrovića.

"Odmah u petak krećemo s pripremama za našu sljedeću utakmicu i tako radimo cijelu sezonu. Idemo od utakmice do utakmice, sada nam slijedi Rijeka i vidjet ćemo što će se događati sljedeći tjedan."

U Zagrebu je odrađen dobar posao, ali pred Dinamom je i jako težak uzvrat.

"Naravno, bila je ovo velika utakmica, sada smo među 16 najboljih. Odradili smo prvi korak prema četvrtfinalu, 1:0 je dobar rezultat, ali uzvratna utakmica bit će jako teška i nezgodna za nas."

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!