Nogomet

Pjaca otpao s potpisa, Petković pozvan: "Reprezentacija mi je jedan od najvećih sportskih ciljeva u karijeri"

Jan Šneler • ponedjeljak, 11.03.2019.
Pjaca otpao s potpisa, Petković pozvan: "Reprezentacija mi je jedan od najvećih sportskih ciljeva u karijeri"
Foto: FaH

Nakon što je zbog ozljede s popisa reprezentativaca za naredne dvije utakmice Vatrenih otpao Marko Pjaca, izbornik Zlatko Dalić pozvao je Brunu Petkovića...

Nakon što je bio među četvoricom nogometaša koji su dobili pretpoziv za susrete s Azerbajdžanom i Mađarskom, Bruno Petković sada je dobio i službeni poziv izbornika Zlatka Dalića.

Okolnosti nisu sretne jer je Petković pozvan umjesto Marka Pjace koji se nažalost teško ozlijedio i predstoji mu duga pauza. Ipak, napadač Dinama nalazi se u odličnoj formi te je sigurno jedan od igrača na koje Dalić može računati na početku kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine. Petković je samo jednom nastupio za mladu U-21 vrstu i pritom zabio gol, a sada ima priliku ubilježiti prvi nastup u redovima A-reprezentacije.

"Iznimno sam sretan što sam dobio poziv izbornika Dalića. Oduvijek sam govorio kako mi je reprezentacija Hrvatske jedan od najvećih sportskih ciljeva u karijeri i da ću napraviti sve od sebe da jednoga dana dobijem priliku u tom društvu. Nadam se da ću ispuniti očekivanja izbornika, navijača ali i samog sebe. Veselim se okupljanju Vatrenih. Iako sam se nadao pozivu, nisam htio da on stigne zbog ozljede Marka Pjace kojeg ovim putem puno pozdravljam s nadom da će se što prije oporaviti", rekao je Petković.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!