Nogomet

Kronologija: Ronaldo odveo Juventus u četvrtfinale, Schalke potpuno razbijen

Branimir Korać, Mihaela Bradovski • utorak, 12.03.2019.
Kronologija: Ronaldo odveo Juventus u četvrtfinale, Schalke potpuno razbijen
Foto: EPA

Saznali smo još dva sudionika četvrtfinala. Juventus je izbacio Atletico nošen golovima Cristiana Ronalda, a Schalke je pometen na Etihadu...

Liga prvaka, osmina finala

Juventus - Atletico Madrid 3:0 (0:2 prva utakmica) - 1:0 Cristiano Ronaldo (27.), 2:0 Cristiano Ronaldo (49.), 3:0 Cristiano Ronaldo (86.-11m)

Manchester City - Schalke 7:0 (3:2 prva utakmica) - 1:0 Sergio Agüero (35.-11m), 2:0 Sergio Agüero (38.), 3:0 Leroy Sane (43.), 4:0 Raheem Sterling (55.), 5:0 Bernardo Silva (71.), 6:0 Phil Foden (78.), 7:0 Gabriel Jesus (85.)


Kraj i u Torinu, Juventus i Manchester City idu u četvrtfinale!

Kraj u Manchesteru, Schalke je osramoćen u potpunosti.

Juventus - Atletico 3:0 (86.) - Dosuđen je kazneni udarac za Juventus nakon prekršaja Corree u 16 metara i nije bilo nikakve dvojbe za Bjorna Kuipersa. Ronaldo je uzeo loptu i zabio za 3:0, sada je Juventus u četvrtfinalu!


Manchester City - Schalke 7:0 (85.) - Kataastrofa Schalkea se nastavlja, sada je zabio Gabriel Jesus.


Juventus - Atletico 2:0 (80.) - Iz igre je izašao Mario Mandžukić, a ušao je Moise Kean.


Manchester City - Schalke 6:0 (78.) - Manchester City postigao je i šesti pogodak, dakle ništa novo na Etihadu. Gosti imaju prepunu mrežu, a ovaj put strijelac je bio Phil Foden što je njegov prvi europski pogodak, a još jednu asistenciju upisao je Sane.


Juventus - Atletico 2:0 (74.) - Pokušao je i Mario Mandžukić nakon ubačaja Miralema Pjanića, Mandžo je glavom u teškoj situaciji pucao, ali lopta odlazi preko gola.


Manchester City - Schalke 5:0 (71.) - Schalke lakoćom prima pogotke i City je već pet puta poslao Fährmanna po loptu u mrežu. Još jedna vrlo lijepa akcija domaćina i nova asistencija Sanea koji je pronašao natrčalog Bernarda Silvu, a on zabija za 5:0.


Manchester City - Schalke 4:0 (55.) - I četvrti pogodak Manchester Cityja! Leroy Sane ovaj put je upisao asistenciju, odlično je ubacio za Sterlinga koji puca iz prve i zabija iza leđa Fährmanna.


Juventus - Atletico Madrid 2:0 (49.) - Juventus se potpuno vratio! Ponovno zabija Ronaldo koji je vrlo motiviran i raspoložen, još jednom je zabio glavom, a ovaj put nakon ubačaja s desne strane. Oblak je odbio loptu, ali ona je već prešla gol liniju.


Počelo je drugo poluvrijeme.


Kraj prvog poluvremena na obje utakmice.


Juventus - Atletico 1:0 (45.) - Opasno je sada bilo i pred golom Juventusa!Saul je ubacio, Morata je pobjegao Chielliniju i Bonucciju, ali pucao je preko gola.


Juventus - Atletico 1:0 (45.) - Odlična obrana Oblaka, pokušao je Chiellini koji je dosta neugodno pucao glavom, ali Oblak je na mjestu.


Manchester City - Schalke 3:0 (43.) - Sjajna dubinska lopza Zinčenka za Sanea koji bježi obrani, ulazi u 16 metara i lakoćom zabija. Schalke je potpuno razbijen.


Manchester City - Schalke 2:0 (38.) - I drugi pogodak domaćina! Odlična akcija, loptu je u 16 metara primio Sterling koji petom proigrava Agüera, a on iz blizine rutinski zabija za 2:0.


Manchester City - Schalke 1:0 (35.) - City vodi 1:01 Bruma je srušio u 16 metara Bernarda Silvu i dosuđen je kazneni udarac. Prosvjedi gostiju nisu pomogli i Sergio Agüero bio je precizan s 11 metara.


Juventus - Atletico 1:0 (31.) - Još jednom prijeti Juventus, ovaj put slobodni udarac izveo je Bernardeschi, lopta je preletjela živi zid, ali i gredu.


Juventus - Atletico 1:0 (27.) - Juventus vodi 1:0! Bernardeschi je odlično ubacio za Ronalda koji s druge vratnice glavom šalje loptu u mrežu.


Manchester City - Schalke 0:0 (13.) - Milimetri su dijelili City od vodstva. Sterling je odlično proigrao Aguera koji s peterca promašuje ono što inače zabija.


Juventus - Atletico 0:0 (6.) - Lopta je završila u mreži Oblaka, ali gol nije priznat. Nakon konzultacije s VAR-om dosuđen je prekrašj nad vratarom gostiju.


Počela su oba susreta.


Juventus: Szczesny, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Spinazzola, Can, Pjanić, Matuidi, Bernardeschi, Mandžukić, Ronaldo

Atletico Madrid: Oblak, Arias, Godin, Gimenez, Juanfran, Saul, Rodrigo, Koke, Lemar, Griezmann, Morata


Manchester City: Ederson, Danilo, Walker, Laporte, Zinchenko, B.Silva, Gundogan, D.Silva, Sterling, Agüero, Sane

Schalke: Fährmann, Bruma, Stambouli, Sane, Oczipka, Serdar, McKennie, Konopljanka, Bentaleb, Burgstaller, Embolo

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!