Nogomet

Perišić spreman za uzvrat protiv Eintrachta, Brozović kreće na klupi

Branimir Korać • srijeda, 13.03.2019.
Perišić spreman za uzvrat protiv Eintrachta, Brozović kreće na klupi
Foto: EPA

Problema s ozljedama imao je i Luciano Spalletti, a oba Hrvata ipak su u konkurenciji za nastup. Ivan Perišić trebao bi igrati od prve minute, a Marcelo Brozović trebao bi krenuti ipak s klupe...

Nakon što je Ante Rebić definitivno otpao s liste kandidata za nastup protiv Intera, nešto bolje vijesti za Zlatka Dalića dolaze iz Milana. Ivan Perišić trebao bi nastupiti od prve minute dok bi Marcelo Brozović trebao biti barem na klupi.

Obojica su imali problema s lakšim ozljedama, Perišićeva situacija bila je povoljnija dok se s druge strane za Brozovića tvrdilo kako će možda morati propustiti i derbi protiv Milana za vikend.

No Brozovićev oporavak ide dobrim smjerom i Spalletti je potvrdio kako je u konkurenciji za nastup, ali neće igrati od prve minute već će čekati priliku na klupi.

Koliko god je Interu važan ovaj uzvrat protiv Eintrachta, bitan mu je i gradski derbi i Spalletti ne želi riskirati i potencijalno ostati bez Brozovića za obje utakmice.

Dobra je to vijest i za Zlatka Dalića koji obojicu očekuje sljedećeg tjedna u kvalifikacijskim bitkama za Europsko prvenstvo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!