Nogomet

Kovač: "Liverpool nam je pokazao naše limite", Hummels: "Drugi gol nas je dotukao"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 14.03.2019.
Kovač: "Liverpool nam je pokazao naše limite", Hummels: "Drugi gol nas je dotukao"
Foto: EPA

Bayern se oprostio od Europe ispadanjem u osmini finala Lige prvaka s ukupnih 3:1 protiv Liverpoola. Sinoć je u Münchenu ubilježio poraz upravo tim rezultatom...

Nakon svakog poraza Bayerna rastao je pritisak na Niku Kovača i za očekivati je da će tako biti i ovaj put. Liverpool je bio prejak i nakon 0:0 u Engleskoj, slavio je u Münchenu.

"Igrali smo protiv snažnog protivnika i moram čestitati Liverpoolu i Jürgenu Kloppu. Bili su bolji kroz dvije utakmice i zaslužili smo poraz. Protivnik nas je visoko napadao i nije ostavljao previše prostora, to nam je otežalo posao. Iznad svega toga još nije bio naš dan. Liverpool je jedna od najboljih europskih momčadi i pokazao nam je koliki su naši limiti", kaže Kovač.

Kovač ostaje optimist po pitanju uspješnog završetka sezone i želi dvostruku krunu.

"Vidjelo se nakon drugog gola koliko su kvalitetni. Još smo u igri za osvajanje dva trofeja. Na vrhu smo Bundeslige i još uvijek na životu u DFB Pokalu. Naš cilj je dvostruka kruna."

Mnogi su kritizirali Manuela Neuera za pogodak Sadia Manea, a Neuer objašnjava što se dogodilo.

"Htio sam ostati odmah ispred Manea, ali njegov prvi dodir bio je fantastičan. Da nije tako savršeno iskontrolirao loptu, uzeo bih je. Da sam ostao na liniji, došao bi mi jedan na jedan, razumijem zašto ljudi misle da nisam izgledao dobro, ali Mane je stvarno povukao fantastičan potez."

Redsima je čestitao i Mats Hummels koji je također priznao da su gosti bili bolji, a zasluge predaje Jürgenu Kloppu.

"Poznajem Jürgena Kloppa jako dobro i on je stvarno izvrstan u limitiranju protivnikovih jakih strana što se vidjelo i u ovom susretu. Drugi gol nas je dotukao, nakon toga Liverpool je bio bolji protivnik. Nije to bila neka sjajna utakmica."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!