Nogomet

Dmitrović spašavao Srbiju od poraza, Jović zabija i u reprezentativnom dresu

Branimir Korać • srijeda, 20.03.2019.
Dmitrović spašavao Srbiju od poraza, Jović zabija i u reprezentativnom dresu
Foto: EPA

Zanimljiv dvoboj odigran je u srijedu navečer u Wolfsburgu gdje su Njemačka i Srbija imali generalnu probu prije početka kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Istovremeno u Wrexhamu hrvatski protivnik u skupini, Wales, svladao je Trinidad i Tobago...

Njemačka i Srbija u Wolfsburgu pružili su vrlo zanimljivu predstavu, a na kraju pobjednika nije bilo. Susret je okončan 1:1, moglo je biti puno više pogodaka, ali prvenstveno vratar Srbije Dmitrović sjajno je branio.

Srbija je povela već u 12. minuti golom Luke Jovića koji je tako nastavio zabijati nakon Eintrachta i u reprezentativnom dresu i to baš Nijemcima. Imala je Srbija još nekoliko prilika, prijetili su Jović, Ljajić, ali golova nije bilo.

U drugom poluvremenu Njemačka je pritisnula i stvorila nekoliko sjajnih prilika, ali samo jednom lopta je završila u mreži, strijelac je bio Leon Goretzka. U samoj završnici zakuhalo se nakon ružnog starta Pavkova nad Saneom za što je srpski napadač isključen.

Germany - Serbia Rezultati uživo

U još jednom susretu odigranom u srijedu, Wales je u Wrexhamu bio bolji od Trinidada i Tobaga. Slavio je 1:0, a pobjedu mu je osigurao golom u 92. minuti Benjamin Woodburn.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!