Nogomet

Službeno objavljeno: Ante Miše novi izbornik Turkmenistana

Petar Jenjić • četvrtak, 21.03.2019.
Službeno objavljeno: Ante Miše novi izbornik Turkmenistana
Foto: FaH

Nogometni savez Turkmenistana objavio je na službenim stranicama kako je novi izbornik seniorske reprezentacije Ante Miše, dok će futsal reprezentaciju voditi Robert Grdović...

Posljednjih nekoliko dana u Zagrebu je boravio tajnik Nogometnog saveza Turkmenistana Arslan Ainazarov, a danas je potvrđeno kako će tamošnja reprezentacija dobiti pojačanje u vidu izbornika. Naime, njihovu će seniorsku reprezentaciju preuzeti Ante Miše, dok će izabranu futsal vrstu voditi Robert Grdović.

"Istina je, već sutra letimo za Turkmenistan. Pregovori su trajali oko mjesec dana, sad idemo potpisati ugovore. U međuvremenu sam se i informirao o futsal reprezentaciji, svi igraju u domaćem prvenstvu, vidjet ćemo kako će to ispasti. Ugovor smo potpisali na godinu dana, a u veljači domaćini Azijskih igara pa se od nas očekuje nekakav napredak. Preko toga se može doći do Svjetskog prvenstva", kazao je Grdović, prenose 24sata.

Turkmenistan je trenutno 136. na FIFA-inoj ljestvici, a trenutno im samo jedan igrač igra u Europi. Radi se o Ruslanu Mingazowu koji igra u Pribramu. Miše će na klupi zamijeniti Yazgulyja Hojageldyyjewa, a u stožeru će s njim biti i trener vratara Sandro Tomić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!