Nogomet

Kramarić: "Nisam Messi, niti Ronaldo, ali težim pogotku u svakom susretu"

Mihaela Bradovski • petak, 22.03.2019.
Kramarić: "Nisam Messi, niti Ronaldo, ali težim pogotku u svakom susretu"
Foto: Pixsell

Andrej Kramarić krasnim pogotkom u završnici susreta odveo je Hrvatsku do pobjede protiv Azerbajdžana. Kada se činilo da se ulazi u nervoznih zadnjih deset minuta, Kramarić je zabio za pobjedu...

I napadač Hoffenheima ističe kako je očekivao tešku utakmica, a žali što Hrvatska nije jednostavnije riješila pitanje pobjednika.

"Bilo teško možda i za gledati, na neki način i očekivano. Žao mi je što je ispalo malo dramatično u zadnjih deset minuta, ali igrali smo dobar nogomet. Na žalost nismo iskoristili neke šanse koje smo imali u ranijim minutama, ali na kraju su tri boda najbitnija i o tome smo govorili cijeli tjedan."

Kramarić igra u sjajnoj formi, golovi su za njega svakodnevnica.

"Normalno da sam sretan s pogotkom, nadam se da će ih biti još više, ali najbitnija su tri boda i moramo se sada pripremiti i oporaviti da bi napravili dobar rezultat u Mađarskoj. Naravno da je teško očekivati da ću baš u svakoj utakmici zabiti, nisam Messi niti Ronaldo, ali težim pogotku u svakom susretu. U ovim početnim dijelovima kvalifikacija najbitnija su tri boda i da se napokon kvalificiramo kako treba i ne tresemo se do onih zadnjih kvalifikacijskih utakmica. Mislim da je vrijeme za to."

Istaknuo je i veliku pomoć s tribina koje su stajale uz igrače od početka do kraja. Kramarić ističe kako je to put kojim se treba ići i u budućnosti.

"Treba nam to zajedništvo s tribinama koje se nastavlja od Rusije, posebno ovdje u Zagrebu gdje je i Dinamo napravio dobar rezultat. Niti kod 1:1 nismo osjećali nekakvu negativnu energiju, to je pno što svaki igrač želi da se događa ovdje, ovo je smjer kojim bi trebali ići. Neće biti baš tako lijepih dana, bit će i kriza i padova što je u sportu normalno."

FOTO: Marko Prpić/PIXSELL

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!