Nogomet

Petković: "Gledajući na sve što mi se događa u zadnje vrijeme, mogu biti samo ponosan"

Mihaela Bradovski • petak, 22.03.2019.
Petković: "Gledajući na sve što mi se događa u zadnje vrijeme, mogu biti samo ponosan"
Foto: FaH

Bruno Petković debitirao je u dresu reprezentacije Hrvatske protiv Azerbajdžana, trudio se i odradio ono što je izbornik tražio od njega, a na kraju je i sam bio zadovoljan svojim nastupom...

Prvi nastup u dresu reprezentacije i odmah osvojena tri boda, Bruno Petković ima razloga za zadovoljstvo.

"Primarni cilj bio je tri boda, po to smo došli i to smo ostvarili i naravno da trebamo biti zadovoljni. Da smo mogli možda mirnije doći do bodova, mogli smo, ali svaka čast i protivnicima, bili su maksimalno angažirani i zatvoreni. Zadovoljan sam, presretan sam, debitirao sam i nadam se da će biti što više ovakvih nastupa."

Petković je iskočio ove sezone, dolazak u Dinamo bio mu je potez karijere i odlične igre dovele su ga do reprezentacije.

"Užitak je igrati za reprezentaciju. Gledajući na sve što mi se događa u zadnje vrijeme, mogu biti samo ponosan. Sav taj rad i sve što mi se događa nije slučajno. Osjećaj je stvarno poseban, igrati s najboljim svjetskim nogometašima je sigurno užitak i nadam se da će biti što više minuta."

U reprezentaciji je dobro primljen, ističe sjajnu atmosferu koja je i dovela do odličnih rezultata.

"Možda je i bilo ljudi koji su mislili da sam tu slučajno, ali na meni je da se dokažem i slušam ono što mi izbornik kaže. Dečki su me stvarno jako dobro primili, to je jako dobra grupa, atmosfera je opuštena i stvarno se vidi da ta klapa nije slučajno postigla ono što je postigla prošlo ljeto. Drago mi je i da navijači prepoznaju moj angažman, svaki igrač je presretan kada dobije ovakav pljesak."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!