Rukomet

Kiel dogovorio ogromno pojačanje: Sander Sagosen stiže u ljeto 2020. godine

Mihaela Bradovski • petak, 22.03.2019.
Kiel dogovorio ogromno pojačanje: Sander Sagosen stiže u ljeto 2020. godine
Foto: EPA

Jedan od najboljih igrača svijeta Sander Sagosen od sljedećeg ljeta bit će novi igrač Kiela. Sagosen je stavio potpis na trogodišnji ugovor sa Zebrama...

U moru velikih transfera koji će se odigrati u narednih godinu i pol, našao se i prelazak Sandera Sagosena iz PSG-a u Kiel. Sagosen je jedan od najboljih igrača današnjice i ne treba posebno napominjati koliko taj transfer znači Kielu, a stavio je potpis na ugovor u trajanju od tri godine.

Sjajni Norvežanin dolazi u ljeto 2020. godine nakon završetka ugovora s PSG-om čiji je član od ljeta 2017. godine kada je stigao iz danskog Aalborga.

"Jako smo sretni i ponosni. Sjajni navijači, jaka momčad, dugačka tradicija, kompletno okruženje i naše ambicije, sa svim tim uspjeli smo nagovoriti Sandera da nam se pridruži, a njegov dolazak daje još veću motivaciju svima u klubu. Sander je igrač svjetske klase i želi ispuniti najveće ciljeve igrajući u najvećoj ligi svijeta", istaknuo je sportski direktor Kiela Viktor Szilagyi.

Sagosen će do odlaska u Kiel nositi dres PSG-a s kojim je na najboljem putu prema osvajanju nove titule prvaka Francuske, ali je i debelo u igri u Ligi prvaka gdje se priključuje od četvrtfinala.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!