Tenis

Kyrgios: "Plaćaju da me gledaju, a onda viču gluposti, neću to više podnositi"

Branimir Korać • utorak, 26.03.2019.
Kyrgios: "Plaćaju da me gledaju, a onda viču gluposti, neću to više podnositi"
Foto: EPA

Borna Ćorić izbacio je Nicka Kyrgiosa u teškom meču nakon tri seta, a Kyrgios je svojim ponašanjem dovodio do ludila suca Gianlucu Moscarellu...

S Nickom Kyrgiosom nikad nije dosadno, to je sigurno i nikada ne znate što možete očekivati. I protiv Borne Ćorića imao je svoj show, razbijao reket, svađao se sa sucem Moscarellom i gledateljima, a na kraju je zaradio i kazneni poen koji je Ćorića potpuno usmjerio prema pobjedi.

U trećem setu kod 4:2 Borna je imao break loptu kada je Kyrgios uputio "fuck you man" prema jednom od gledatelja koji ga je ometao na servisu, Moscarella je dosudio kazneni poen, a Kyrgios mu je sarkastično čestitao. Tijekom meča u više navrata žalio se Moscarelli na gledatelje, ali nije izdržao.

"Plaćaju da me gledaju, a onda viču razne gluposti. Neću to više podnositi. Igrao sam dva sata i 20 minuta, a onda mi neki tip iz publike viče 'igraj tenis'. Ne možeš mi to reći i zato sam reagirao. Vjerojatno nisam trebao, ali u tom trenutku u žaru borbe tako sam reagirao nakon što sam čuo nešto što nisam htio čuti", rekao je Kyrgios.

Kyrgios je tijekom cijelog turnira imao "zanimljive" trenutke s navijačima, a ovdje je potpuno puknuo i završilo je tako kako je završilo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!