Ostali sportovi

Pucar se sjajno borio, ali ipak izgubio od Lina

Jan Šneler • četvrtak, 28.03.2019.
Pucar se sjajno borio, ali ipak izgubio od Lina

Fantastično je odigrao meč prvog kola u Dohi hrvatski stolnotenisač Tomislav Pucar, ali protiv favoriziranog Gaoyuana Lina nije mogao...

Sjajan meč imali smo prilike pratiti na turniru u Dohi gdje je Tomislav Pucar pružio fantastičan otpor trenutno trećem stolnotenisaču svijeta Gaoyuanu Linu. Pucar je imao veliku prednost, borio se svim snagama, ali Lin je ipak uspio doći do slavlja.

Prva dva seta Pucar je odradio fantastično. U prvom je s 11:7 slavio protiv Lina, dok ga je u nastavku potpuno dotukao slavljem s 11:4. Veliko vodstvo od 2:0 hrvatski stolnotenisač nažalost je propustio. Napet je bio treći set, imao je Pucar svojih šansi, ali Lin osvaja s 10:12.

U četvrtom setu kineski igrač rutinski dolazi do izjednačenja u setovima. Činilo se kako će sada Lin lako preokrenuti, ali Pucar još jednom iznenađuje i dolazi do vodstva od 3:2. Ponovno je bio u prednosti i svega jedan set udaljen od pobjede.

Iskusni Kinez dodao je gas više, slavio s 5:11 za posljednje poravnanje i u još jednom napetom setu, s 9:11 uspio doći do ukupne pobjede. Pucar se ipak nema čega sramiti jer je protiv fenomenalno igrača pružio veliki otpor i bio vrlo blizu senzacije.

Katar Open, Doha, 1. kolo:
Tomislav Pucar (HRV) - Gaoyuan Lin (KIN) 3:4 (11-7, 11-4, 10-12, 6-11, 11-7, 5-11, 9-11)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!