Nogomet

Rakitić najavio dvoboj s Manchester Unitedom: "Vidjeli smo kako su bili dobri"

Petar Jenjić • četvrtak, 04.04.2019.
Rakitić najavio dvoboj s Manchester Unitedom: "Vidjeli smo kako su bili dobri"
Foto: EPA

U najavi utakmice protiv Manchester Uniteda Ivan Rakitić je rekao kako znaju da su engleski klubovi jaki, a kod protivnika u četvrtfinalu Lige prvaka istaknuo je njegove mlade igrače...

Ivan Rakitić najavio je utakmicu protiv Manchester Uniteda u četvrtfinalu Lige prvaka. Za GQ Magazine kazao je kako ima puno poštovanja za momčad koja nadoknadi zaostatak protiv kluba kao što je PSG.

"Vidjeli smo kako su bili dobri i znamo da su u ovom trenutku engleski klubovi jaki. Manchester United ima jako dobre rezultate, a zabiti tri gola u Parizu je nevjerojatno. Morate ih poštivati zbog povratka, za organizaciju i borbu, s dosta mladih igrača."

Ole Gunnar Solskjaer radi dobar posao otkako je preuzeo klupu momčadi s Old Trafforda.

"Imam puno poštovanja za Britance i njihovu strast za nogometom, pune stadione. Morate znati koje su vaše najbolje strane, a čini se da novi trener to zna. Ako se morate boriti malo više ili igrati na kontre, onda radite ono što je najbolje. Puno ekipa voljelo bi igrati kao Barcelona i imati posjed, ali ako imate posjed i izgubite utakmicu, onda je to ni za što i ja ne bih bio sretan", dodao je Rakitić za GQ Magazine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!