Tenis

Kutak za kladioničare: Marseille traži iskupljenje za kiks protiv Angersa

Branimir Korać • petak, 05.04.2019.
Kutak za kladioničare: Marseille traži iskupljenje za kiks protiv Angersa
Foto: EPA

Početak novog uzbudljivog vikenda donosi niz zanimljivih dvoboja, a za vas smo odabrali po jedan teniski, nogometni i hokejaški dvoboj...

Caroline Wozniacki - Maria Sakkari

Caroline Wozniacki u četvrtfinalu turnira u Charlestonu igrat će protiv Marije Sakkari, Grkinje koja je trenutno 50. igračica svijeta. Wozniacki ove sezone ne briljira, ispala je i iz Top 10, ali je jača igračica od Sakkari i trebala bi doći do pobjede u ovom susretu. U jedinom dosadašnjem dvoboju, prije godinu i pol u Wuhanu, Wozniacki je upisala poraz. U Miamiju je pokazala porast forme, igrala je dobro, a u Charlestonu je nastavila s dobrim nastupima i eliminirala Siegemund i Buzarnescu. Sakkari ima pobjedu više jer je morala igrati i prvo kolo. U prošlom kolu odigrala je dobro protiv Kiki Bertens i upisala pobjedu, no Nizozemka je imala problema sa žuljevima i nije pružila svoju najbolju predstavu. Wozniacki neće imati lagan posao, ali ovdje je ipak favorit.

Prognoza: Pobjeda Wozniacki

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Wozniacki 1.60, pobjeda Sakkari 2.70

CSKA - SKA

Veliko polufinale KHL-a seli u Moskvu gdje CSKA u petoj utakmici dočekuje SKA iz St. Peterburga. Moskovljani su najbolje izgledali od svh momčadi u doigravanju u dosadašnjem dijelu sezone i do dvoboja sa SKA imali su jedan jedini poraz i to protiv moskovskog Dinama s 1:0 u produžetku. U prva dva susreta protiv SKA upisali su pobjedu, zatim su u St. Peterburgu poraženi u prvom susretu u produžetku da bi u drugom imali vodstvo i onda izgubili 3:1. Moskovljani imaju sjajnu obranu na čelu s vratarom Sorokinom, dosad su izgledali vrlo uvjerljivo na svom ledu i trebali bi doći do treće pobjede u seriji. SKA je kvalitetan protivnik, igra jako dobro, ali CSKA izgleda vrlo uvjerljivo na svom ledu.

Prognoza: Pobjeda CSKA

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda CSKA 2.20, neriješeno 4.20, pobjeda SKA 3.30

Bordeaux - Marseille

Sezona za Bordeaux je praktički završena, borba za opstanak i za Europu gotovo da ne postoji i momčad tek odrađuje posljednje utakmice. S druge strane Marseille ima veliki motiv, nalazi se u borbi za Europu i svaki bod mu je bitan. Ovu sezonu ponovno su obilježile oscilacije, imao je dosta uspona i padova, ali u zadnje vrijeme igrao je dobro. mora se iskupiti za kiks u prošlom kolu protiv Angersa kada je vodio 2:0 ranim golovima Balotellija pa se morao pomiriti s remijem, sada se očekuje bolje izdanje i bolji ishod. Bordeaux je ubilježio tri remija u zadnja tri kola, ne prima tako lako golove, ali Marseille nema prostora za kalkulacije i mora ići na pobjedu u ovom susretu. Balotelli je bio pod upitnikom za nastup, ali posljednje informacije govore kako će ipak igrati.

Prognoza: Pobjeda Marseillea

Koeficijenti (Supersport): Pobjeda Bordeauxa 3.70, neriješeno 3.40, pobjeda Marseillea 2.30

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!