Vodeni sportovi

Tucak: "Odlika velikih ekipa je da pobjeđuje i protiv teškog protivnika"

Sportnet, Petar Jenjić • petak, 05.04.2019.
Tucak: "Odlika velikih ekipa je da pobjeđuje i protiv teškog protivnika"
Foto: FaH

Izbornik vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak kazao je nakon pobjede protiv Grčke kako je njegova momčad odigrala kvalitetnu utakmicu te da ih u polufinalu čeka još neugodniji protivnik...

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pobjedom je otvorila svoj nastup na ovogodišnjem Europa kupu. Barakude su bile bolje od Grčke rezultatom 13:11, a ovom su pobjedom izborili je nastup u polufinalu. Barakude je do pobjede vodio Loren Fatović s tri pogotka.

Susret je prokomentirao i izbornik Hrvatske Ivica Tucak koji je kazao kako je njegova momčad odigrala kvalitetan susret.

"Mislim da smo igrali jednu kvalitetnu utakmicu, a odlika velikih ekipa je da pobjeđuje i protiv teškog protivnika. Teško je igrati po novim pravilima, koja mi se baš i ne sviđaju. Ne mogu se žaliti na sudce, ali s novim pravilima puno je nejasnoća i bilo je previše isključenja."

Hrvatsku sada čeka dvoboj sa Španjolskom u polufinalu.

"Sutra nas čeka Španjolska, a mi se prvenstveno moramo odmoriti i analizirati što je kod Španjolaca dobro, a što loše za nas. Španjolci su još gori od Grka, brži i neugodniji. Dosta smo se potrošili danas ali želimo pobjedu i želimo finale", dodao je Tucak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!