Nogomet

Marin: "Odigrali smo još jednu veliku utakmicu, pokazali smo kako se kvalitetno radi u Dinamovoj školi"

Jan Šneler • srijeda, 10.04.2019.
Marin: "Odigrali smo još jednu veliku utakmicu, pokazali smo kako se kvalitetno radi u Dinamovoj školi"
Foto: FaH

Nakon sjajne pobjede protiv Southamptona (1:3) u polufinalu Premier League International Cupa, Dinamo II ostvario je veliki uspjeh i do trofeja ih dijeli samo još jedan susret...

Sjajna igra Dinama ove sezone odrazila se na sve momčadi Modrih, pa tako odlične uspjehe postiže i Dinamo II koji je pun juniora i mlađih igrača koji bi trebali činiti okosnicu Dinama narednih godina.

Jedan od onih na koje se ozbiljno računa već od sljedeće sezone je Antonio Marin koji već duže vrijeme pokazuje fantastičan potencijal koji nije prošao nezamijećeno niti Nenadu Bjelici, a on je već mladog Dinamovca uvodio u prvu momčad.

"Odigrali smo još jednu veliku utakmicu, svima pokazali koliko se kvalitetno radi u omladinskoj školi Dinama. Znali smo da smo bolji od Southamptona, to smo svima dokazali i na terenu. Svi pričaju o kvaliteti engleske Premier lige, a mi smo ove sezone pobjeđivali West Ham, Tottenham, Liverpool i Southampton, a nesretno nakon penala ispali od Chelseaja. Bili smo strašno motivirani, Southampton nas je pobijedio u grupnoj fazi Premier League International Cupa, ali sada smo dokazali kako smo bolja momčad od njih. Bio je užitak igrati na njihovom St. Mary's stadionu, ponosan sam što su se svi mogli još jednom uvjeriti u kvalitetu Dinama", rekao je Marin nakon utakmice.

Na današnjem susretu, Marin je upisao čak tri asistencije za tri pogotka Dinama. Sjajna je to statistika za mladog igrača i zalog za još ljepšu budućnost na puno višem nivou. Ipak, mladi Dinamovac ističe kako je u prvom planu uvijek momčad i želi sa svojim suigračima slaviti protiv Bayerna u finalu.

"Drago mi je zbog toga, ali ponosan sam na uspjeh cijele momčadi, to je ipak najvažnije. U finalu igramo protiv Bayerna kojem prepuštamo ulogu favorita na papiru ali neka to dokažu na terenu. Vjerujem u ovu momčad i idemo do kraja", zaključio je Marin.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!