Fanatik

FANATIK: Ovečkinova prva tučnjava nakon devet godina okončana brutalnim nokautom

Branimir Korać • utorak, 16.04.2019.
FANATIK: Ovečkinova prva tučnjava nakon devet godina okončana brutalnim nokautom

Aleksander Ovečkin vrlo rijetko sudjeluje u tučnjavama na ledu, ali u ponedjeljak nije izdržao te je tek četvrti put u karijeri i prvi put nakon 2010. godine bacio rukavice...

Tijekom prva dva susreta serije s Hurricanesima imao je verbalne okršaje s rookiejem Andrejem Svečnikovim, a sve je kulminiralo u prvoj trećini trećeg dvoboja u kojem je došlo do fizičkog okršaja.

Fizički dosta snažniji Ovečkin pošteno je izudarao Svečnikova, sve je bilo gotovo vrlo brzo, a 19-godišnji Rus završio je u nokdaunu te je trebao pomoć liječnika. Zaradio je potres mozga i propustit će četvrtu utakmicu u seriji u kojoj Washington trenutno vodi 2-1.

"Prije svega nadam se da je s njim sve u redu. Niti on, a niti ja ne ulazimo tako često u tučnjave, ali pitao me hoćemo li se potući i rekao sam idemo", rekao je Ovečkin nakon meča.

Inače, Capitalsi su tu treću utakmicu izgubili s 5:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10816.04.2019. u 19:35
    ajme glupih li igraca.... ides se potuc sa sunarodnjakom, kolegom iz reprezentacije, a ovaj jaci i poznatiji je trebao da smiri zivce mladome umjesto da ga pita da li se hoce tuci sa njim koji je 50 kila tezi i snazniji
    narada108