Nogomet

Održani sastanci s predstavnicima Nogometnih saveza Slovačke i Srbije

hns.family • četvrtak, 18.04.2019.
Održani sastanci s predstavnicima Nogometnih saveza Slovačke i Srbije
Foto: Kristijan Komarica

Tijekom međunarodnog turnira U-15 reprezentacija "Vlatko Marković" koji je održan u Puli i Medulinu, glavni instruktor Hrvatskog nogometnog saveza Petar Krpan održao je sastanke s predstavnicima nogometnih saveza Slovačke i Srbije...

Krpan je uz tajnika reprezentacija mlađih uzrasta Josipa Tomaška održao razgovore koji su za cilj imali razmjenu znanja i iskustava u radu s mlađim selekcijama.

Slovački nogometni savez predstavljali su tehnički direktor Štefan Tarkovič te manager Nogometne akademije Samo Slovak. Kolege iz Srbije predstavljali su koordinator Bora Cvetković, izbornik U-15 reprezentacije Aleksandar Stevanović te trener Dalibor Zorko.

"Turnir u Medulinu iskoristili smo i za sastanke s kolegama iz drugih saveza kako bismo razgovarali o izazovima s kojima se suočavamo i projektima koje imamo u kontekstu razvoja mladih igrača. Drugi žele učiti od nas, ali i mi želimo dalje napredovati, pa su ovakvi sastanci vrlo konstruktivni i korisni za obje strane", izjavio je glavni instruktor HNS-a Petar Krpan.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometReprezentacija
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!