Tenis

Čilić i Ćorić predvode nositelje u Budimpešti, težak posao za Donnu Vekić

Mihaela Bradovski • nedjelja, 21.04.2019.
Čilić i Ćorić predvode nositelje u Budimpešti, težak posao za Donnu Vekić
Foto: EPA

Četvero hrvatskih predstavnika zasad je u glavnom ždrijebu na ATP i WTA Touru idućeg tjed na, a može im se pridružiti i Tereza Mrdeža koja nastupa u kvalifikacijama...

Marin Čilić i Borna Ćorić predvode nositelje na turniru u Budimpešti. Čilić je tražio pozivnicu za glavni ždrijeb nakon što je ušao u loš niz i treba mu nekoliko dobrih nastupa. Ovdje će biti prvi nositelj i slobodan u prvom kolu, a drugo kolo moglo bi mu donijeti neugodan posao. Naime igrat će protiv boljeg iz meča između Pabla Cuevasa i kvalifikanta.

Borna Ćorić također nastupa u Budimpešti i to kao drugi nositelj. On je također slobodan na startu, a u drugom kolu igrat će protiv Robina Haasea ili Thomasa Fabbiana.

Ždrijeb WTA turnira u Istanbulu još nije održan, a u glavnom turniru nastupit će Petra Martić. Uz Martić je u Istanbulu i Tereza Mrdeža koju očekuje nastup u kvalifikacijama gdje će igrati u prvom kolu protiv Alexandre Dulgheru.

Na turniru u Stuttgartu nastupit će Donna Vekić koja ima jako težak posao na startu. Prvo kolo donosi joj dvoboj protiv Angelique Kerber, pete nositeljice koja pred svojim navijačima želi do odličnog rezultata. U dosadašnja dva dvoboja Vekić je glatko poražena od Njemice, ali još se nisu sastale na zemljanoj podlozi.

Pobjednica ovog susreta ide na Elise Mertens ili Dariju Kasatkinu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!