Nogomet

Bišćan: "Moramo vidjeti kako dalje i koji su to odnosi snaga jer treba priznati da je Hajduk bolja momčad"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 21.04.2019.
Bišćan: "Moramo vidjeti kako dalje i koji su to odnosi snaga jer treba priznati da je Hajduk bolja momčad"
Foto: Pixsell

Rijeka je odigrala jako lošu utakmicu u Splitu protiv Hajduka i na kraju je zasluženo poeažena s 4:0. Igor Bišćan nakon susreta bio je vrlo razočaran...

Ništa nije polazilo za nogom Riječanima, a Hajduk je odigrao jako dobru utakmicu. Igor Bišćan bio je vrlo nezadovoljan nastupom svoje momčćadi.

"Dogodio se naš jako loš dan, a Hajdukov jako dobar. Na žalost sve je krenulo krivim smjerom praktički od prvog prekida i tako smo jako loše otvorili utakmicu. Bili smo svjesni da će biti jako teško i ako budemo dobri jer je Hajduk dobra momčad i u dobrom momentu. No nakon ovakvog starta bilo je još puno teže. Iz minute u minutu igrali smo onako kako je njima išlo na mlin, komplicirali i pokušavali igrati pod pritiskom, a nije bio niti blizu dan za puno naših igrača da bi mogli igrati kako su si oni zamislili. Izgledalo je kao da nam fali energije i puno toga što je bilo neophodno da bi ovdje izbjegli poraz, a kamoli pobijedili. Treba čestitati Hajduku na potpuno zasluženoj pobjedi gdje nismo imali nikakve šanse. Treba biti objektivan i kritičan i reći da je ovo bilo daleko od onog što je dovoljno dobro za Rijeku i za nas, a s druge strane treba izvući pouke iz ovog te vidjeti kako dalje i koji su to odnosi snaga jer u ovom trenutku treba priznati da je Hajduk bolja momčad."

Priznaje kako mu je ovo bila jedna od najtežih utakmica u karijeri, jednostavno sve je išlo krivim smjerom za njegovu momčad.

"Sigurno jedna od najtežih utakmica u trenerskoj karijeri. Uvjerljiv poraz u ovako bitnoj utakmici, ali i to je sastavni dio posla. Čovjek jednostavno treba raditi svoj posao i kada je dobro i kada je loše jer neće uvijek biti sve dobro. Treba izvući pouke, nisam tu ja toliko bitan, bitna je momčad. Već za četiri dana čeka nas jako bitna utakmica, trebamo se što prije vratiti u normalu i staviti ovo iza sebe te napraviti sve da se plasiramo u finale Kupa."

Rijeka nema previše vremena za plakanje, mora se podići i pripremiti za polufinale.

"Mislim da je ponos svih nas i igrača nešto što bi nas trebalo trgnuti nakon ovakvog poraza. Mislim da nikakva dodatna motivacija ne bi trebala biti potrebna. Naravno da smo svjesni koliko nam ta utakmica znači, igrati finale Kupa je vrlo bitna stvar. Idemo u Zaprešić i igramo protiv Intera kojeg smo ove sezone uredno pobjeđivali. No i ova utakmica je potvrdila da ako nisi sto posto spreman raditi stvari koje trebaš raditi na terenu, kada sam sebi kompliciraš život, onda se možeš dovesti u velike probleme."

FOTO: Ivo Čagalj/PIXSELL

SuperSport HNL

1Dinamo 3461:25+3678
2Rijeka 3465:28+3771
3Hajduk 3447:23+2462
4Osijek 3458:43+1551
5Lokomotiva 3447:37+1050
6Varaždin 3439:43-442
7Gorica 3432:48-1638
8Istra 1961 3434:52-1838
9Slaven Belupo 3441:62-2133
10Rudeš 3416:79-637

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!