Nogomet

Bjelica: "Želimo pokazati da smo bolji od Osijeka, a na raspolaganju su svi osim Gavranovića i Leovca"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 22.04.2019.
Bjelica: "Želimo pokazati da smo bolji od Osijeka, a na raspolaganju su svi osim Gavranovića i Leovca"
Foto: FaH

Dinamo se priprema za polufinale Kupa protiv Osijeka koje je na rasporedu u utorak od 18 sati u maksimiru. Modri u taj susret ulaze kao favoriti i u dobrom raspoloženju...

Nenad Bjelica ističe kako su njegovi ighrači motivirani i spremni za nastup protiv Osijeka.

"Želimo pokazati da smo bolji od Osijeka. To je renomiran i dobar protivnik, klub moje mladosti. Nadamo se kao i uvijek pobjedi te ulasku u finale Kupa. Imamo na raspolaganju veliki broj igrača, svi su motivirani i spremni za nastup. Vjerujem da ćemo pružiti dobru utakmicu."

iako je Dinamo ove sezone odigrao veliki broj utakmica, problema s umorom nema. Upravo to je posljedica čestih rotacija i korištenja velikog broja igrača.

"Mislim da smo u zadnjim utakmicama pokazali da nema ni psihičkog ni fizičkog umora. Zbog toga smo tijekom cijele sezone i radili rotacije. Najopterećeniji s minutažom su Dani Olmo i Amer Gojak koji imaju preko 2500 minuta. Momčad je i psihički i fizički u odličnom stanju, na raspolaganju za sutrašnju utakmicu imamo 25 igrača, sve osim Gavranovića i Leovca. Svi ostali su u stanju igrati tako da, ne samo u sutrašnjoj već u svim sljedećim utakmicama pokazat ćemo pravo lice i psihički biti na pravoj razini."

Na klupi Osijeka je Dino Skender koji je zamijenio Zorana Zekića, a Bjelica je i istaknuo neka imena koja posebno cijeni.

"Osijek ima novog trenera s novom energijom, mladog stručnjaka koji pokazuje dosta talenta u ovom poslu. Vidjet ćemo kakav Osijek možemo očekivati na terenu, mi smo ipak fokusirani na sebe."

"Kleinheisler je igrač koji ima veliki potencijal, pokazao je to u klubovima u kojima je bio, a to pokazuje i u Osijeku. Isto vrijedi i za Marića, a Osijek ima i dosta mladih igrača, neki su i mala nepoznanica, ali zadnje tri-četiri utakmice igraju i izanalizirat ćemo ih."

Isto tako pohvalio je i Petra Bočkaja koji bi mogao nastupiti što bi bila dodatna prijetnja u prekidima iz kojih je Bočkaj posebno jak.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!