Rukomet

Podravka dovela dva pojačanja za sljedeću sezonu, stižu Makedonka i Crnogorka

Mihaela Bradovski • srijeda, 24.04.2019.
Podravka dovela dva pojačanja za sljedeću sezonu, stižu Makedonka i Crnogorka
Foto: FaH

Podravka Vegeta bit će u sljedećoj sezoni jača za makedonsku reprezentativku Elenu Gjeorgjievsku te povremenu crnogorsku reprezentativku Dijanu Mugošu...

U Koprivnici rade na rosteru za sljedeću sezonu i osigurana su dva nova imena. Iskusna 29-godišnja Makedonka Elena Gjeorgjievska te 23-godišnja Crnogorka Dijana Mugoša nosit će dres Podravke u sljedećoj sezoni.

Gjeorgjievska igra na poziciji desnog vanjskog, ali posebno bitan doprinos daje u fazi obrane. Dosad je nastupala za Kometal, Metalurg, Budućnost s kojom je bila i prvakinja Europe, Fehervar te sada Craiovu s kojo je igrala protiv Podravke.

Mugoša pak pokriva poziciju lijevog krila, a prošla je kroz sve mlade selekcije Crne Gore s kojom je nastupala i na Mediteranskim igrama. Karijeru je započela u Budućnosti, igral je u još nekoliko crnogorskih klubova, a kasnije i za Ardesen i Mihalovce.

"Osjećam se odlično zbog dolaska u Podravku. Smatram da sam došla u pravi klub u pravo vrijeme i dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja trenera. Na meni je da radim što bolje i očekujem puno uspjeha s Podravkom", istaknula je za klupsku stranicu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!