Košarka

Hermes Analitica do pobjede u prvom susretu s Dubravom, domaćin koristio samo šestoricu

Branimir Korać • četvrtak, 25.04.2019.
Hermes Analitica do pobjede u prvom susretu s Dubravom, domaćin koristio samo šestoricu
Foto: Pixsell

U prvom susretu doigravanja za HT Premijer ligu Hermes Analitica upisala je pobjedu protiv Dubrave 85:82. Triple-double učinkom istaknuo se Tevin Foster...

Uskoro ćemo saznati i posljednjeg sudionika HT Premijer lige u sljedećoj sezoni. U posljednjem krugu doigravanja Hermes Analitica je upisala pobjedu u prvom susretu protiv Dubrave 85:82.

Dubrava nije uspjela preko Sonik Puntamike ranije osigurati nastup u najvišem rangu, ali ima drugu priliku protiv Hermesa koji je završio na prefzadnjem mjestu u HT Premijer ligi ove sezone.

Hermes je igrajući samo sa šestoricom igrača od kojih su dvojica na parketu bili svih 40 minuta, slavio u dvoboju koji je mogao rezultatski završiti i uvjerljivije.

Imao je Hermes u zadnjoj dionici i dvoznamenkastu prednost, držao ju je i tri i pol minute prije kraja, a u završnici Dubrava je ipak uspjela smanjiti zaostatak.

Kod Hermesa Ivan Svoboda ubacio je 21 poen uz pet skokova, a Tevin Foster dodao je 20 poena, deset skokova i deset asistencija. Kod Dubrave Petar Perić ubacio je 18 poena, a Filip Šimović 17 poena i osam skokova.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!