Rukomet

Nekoliko pravih poslastica u četvrtfinalu Jarun kupa

Sportnet • utorak, 30.04.2019.
Nekoliko pravih poslastica u četvrtfinalu Jarun kupa

Završen je četvrti, kišni dan Jarun kupa. Po vrlo neugodnom vremenu odigran je veliki broj utakmica, a pjeskaši su pokazali da se znaju nositi i u, za rukomet na pijesku, neprirodnim uvjetima...

Od rezultata treba izdvojiti dominantnu pobjedu mađarske ekipe Salgotarjani nad švicaraskim Wasserchlssom. U utakmici za prolazak u skupini A, mađarski Hir Sat pobijedio je poljsku ekipu Damy Rade i tako osigurao drugo mjesto i prolazak skupine. U istoj skupini rukometaši Sesveta pobijedili su u svim utakmicama i dominantno osvojili prvo mjesto.

Sutra nas očekuju prave poslastice na Jarunskom jezeru. U četvrtfinalu ženskog dijela turnira susreću se ekipa Kontese Nere i ekipa Detono Zagreba. Poslastica će također biti utakmica muškog četvrtfinala između BHC Sesveta i Detono Zagreba.

Ostale četvrtfinale utakmice u seniorskom i polufinale u juniorskom dijelu također će donijeti puno zanimljivih utakmica. Treba i čestitati svim ekipama u mlađim dobnim kategorijama koje su unatoč groznom vremenu odigrale sve utakmice, cijeli dan provele na Jarunu i po njihovim komentarima odlično se zabavili. I na kraju dana, to je ono najvažnije, osmijesi na licu onih, koji će biti budućnost ovog sporta.

AUTOR: Filip Škrlec

FOTO: Pawel Jakubowski

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!