Nogomet

Klopp: "Takav je nogomet. Golovi su jedino mjerilo"

Jan Šneler • četvrtak, 02.05.2019.
Klopp: "Takav je nogomet. Golovi su jedino mjerilo"
Foto: EPA

Težak poraz doživio je Liverpool na gostovanju kod Barcelone u prvom susretu polufinala Lige prvaka, ali menadžer Redsa nije bio nezadovoljan igrom svoje momčadi...

Sjajnu utakmicu smo gledali na Camp Nou između Barcelone i Liverpoola, a navijači engleskog velikana s grčem u želucu će se prisjećati ovih 90 minuta. Liverpool je igrao dobro, bio u većem dijelu susreta bolji, ali realizacija nije bila na njihovoj strani. Barcelona je pak koristila većinu prilika i s uvjerljivih 3:0 slavila.

"Takav je nogomet. Nema ocjena za igru, samo rezultat. Golovi su jedino mjerilo. Igra je bila dobra, igrači su bili sjajni, ali protiv momčadi kao što je Barcelona, jedan trenutak nepažnje je dovoljan da ga iskoriste. Naravno da nisam zadovoljan rezultatom, ali moramo ga prihvatiti", rekao je Jurgen Klopp nakon utakmice.

Teoretski Liverpool još uvijek ima šanse za prolaz u finale, ali jasno da je to praktički nemoguća misija. Kada igrate možda i najbolje ove sezone protiv protivnika kao što je Barcelona, a ne samo da ne uspijete zabiti, nego izgubite s tri pogotka razlike, teško je reći što možete poboljšati. Klopp se ne predaje, mada i sam vjerojatno zna kako se mora isključivo okrenuti prema vikendu i susretu u Premierligi.

"Kontrolirali smo sjajno loptu u drugom dijelu. Na poluvremenu smo komentirali što sve možemo popraviti. Nisam siguran možemo li odigrati puno bolje. Reagirali smo dobro na sve situacije, branili sjajno kontranapade i pokazali srčanost, a to je ono što volim. Igrat ćemo ponovno i to je plan. Nismo si olakšali život s rezultatom, ali za tri dana igramo protiv Newcastlea i trenutno je to puno važnije", zaključio je trener Liverpoola.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!